Pada tahap kemuncak pandemik, tukang roti, tukang masak dan pemilik perniagaan yang akil ini mengatasi kemungkinan sama ada mereka patut melancarkan atau mengembangkan perniagaan mereka. Dalam Bake & Make 4.0, Kuali bekerjasama sekali lagi dengan Anchor Food Professionals Malaysia & Brunei untuk mendidik bakal usahawan seperti anda tentang selok-belok Kestabilan dan Kesinambungan Perniagaan dalam industri F&B. Barisan Panel: - Sherson Lian - Chef Selebriti & Usahawan
- Lim Chin Kheng - Chef Eksekutif Pastri, Academy of Pastry Arts Malaysia
- Nor Arieni Adriena - Pengasas & Ketua Pegawai Eksekutif, Gula Cakery
- Syed Adam - Ketua Pembangunan Perniagaan, Pasta Panas
- Jonathan Weins - Ketua Pegawai Eksekutif, Pop Meals
- Hanif Marzuki - Ketua Pegawai Eksekutif, Youth Ventures
Belajar daripada pakar yang terbaik bagi industri ini. Daftar untuk seminar hybrid ini dengan percuma sekarang. |
|
|
Hak Cipta© 1995-2022 Star Media Group Berhad (ROC 10894D) |
|
|
|
Tiada ulasan:
Catat Ulasan
Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.