Para pengusaha kulinari ini telah memenuhi citarasa Malaysia dengan hidangan yang enak, manis dan menggoda selama bertahun-tahun. Kini, mereka mahu berkongsi petua mereka dengan anda! Menerusi kerjasama dengan Anchor Cooking Professionals, bengkel Bake & Make Kuali tahun ini disasarkan kepada bakal usahawan F&B — untuk mendidik anda tentang selok-belok Business Sustainability dan Continuity dalam industri F&B Barisan Panel: - Sherson Lian - Chef Selebriti & Usahawan
- Lim Chin Kheng - Chef Eksekutif Pastri, Academy of Pastry Arts Malaysia
- Nor Arieni Adriena - Pengasas & Ketua Pegawai Eksekutif, Gula Cakery
- Syed Adam - Ketua Pembangunan Perniagaan, Pasta Panas
- Jonathan Weins - Ketua Pegawai Eksekutif, Pop Meals
- Hanif Marzuki - Ketua Pegawai Eksekutif, Youth Ventures
Jom sertai sesi perkongsian istimewa bersama para usahawan berjaya dalam industri F&B. Daftar sekarang dan tebus cenderahati percuma Anchor. |
|
|
Hak Cipta© 1995-2022 Star Media Group Berhad (ROC 10894D) |
|
|
|
Tiada ulasan:
Catat Ulasan
Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.